Ovih 25 škola dobilo je priznanje FER-a jer su izvrsno pripremile učenike za fakultet

Ovih 25 škola dobilo je priznanje FER-a jer su izvrsno pripremile učenike za fakultet

Izvor: srednja.hr

 

 

Ususret novoj nastavnoj godini na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) održan je susret nastavnika STEM-a na kojem se okupilo 200 nastavnika. Dodatno su se educirali kroz niz predavanja i radionica, a FER je ovom prigodom uručio i zahvalnice ravnateljima 25 škola koje su dale značajan doprinos u pripremi učenika za tamošnji studij.

Na svečanosti je dekan Vedran Bilas uručio i zahvalnice ravnateljima 25 srednjih škola koje su dale značajan doprinos u pripremi svojih učenika za studij na FER-u.

Među nagrađenim školama su XV. gimnazija (MIOC) i V. gimnazija iz Zagreba, Tehnička škola Ruđera Boškovića iz Zagreba, III. gimnazija iz Splita, Gimnazija Lucijana Vranjanina iz Zagreba, X. gimnazija iz Zagreba, Gimnazija Andrije Mohorovičića iz Rijeke, Gimnazija Varaždin, Gimnazija Franje Petrića iz Zadra, II. gimnazija iz Zagreba, Gimnazija Josipa Slavenskog iz Čakovca, I. gimnazija iz Zagreba, Gimnazija Antuna Vrančića iz Šibenika, III. gimnazija iz Zagreba, Gimnazija Jurja Barakovića iz Zadra, III. gimnazija iz Osijeka, Gimnazija Požega, Gimnazija Matije Antuna Reljkovića iz Vinkovaca, Gimnazija ‘Matija Mesić’ iz Slavonskog Broda, Gimnazija ‘Fran Galović’ iz Koprivnice, Gimnazija Karlovac, Gimnazija Antuna Gustava Matoša iz Zaboka, Srednja škola Krapina, Gimnazija Pula i Gimnazija Tituša Brezovačkog iz Zagreba.